De Dj's van Double z


DJ Fokko
Geboren: 23-11-1971
Kom uit het Groningerland en ben mijn hele leven al bezig met het draaien van muziek. Het begon met het zogenaamd presenteren van een eigen radiostation op mijn eerste platenspeler (een koffer platenspeler) Ben met de piraterij in aanraking gekomen toen ik een jaar of 10 was, bij ons in het dorp waren in die tijd vele zendamateurs actief op zowel Am, FM en op de 27 MC. Op mijn 11e kreeg ik van een kennis een echte zender! daar is het allemaal mee begonnen en heb dat jaren volgehouden onder de naam Golfbreker radio. Op mijn 15e ben ik begonnen als dj in een plaatselijke discotheek en later met mijn eigen drive in show (dat doe ik nog steeds met veel plezier) In het begin van 2017 kwam ik weer in aanraking met de piraterij maar nu op een legale manier, op het internet! Ben blij dat ik deel uit mag maken van dit station, Double Z !


Dj Peter
Geboren 25-04-1967
Sinds mijn geboorte verslaafd aan alles wat met muziek te maken heeft en tevens de
oprichter van double z internetradio.


Dj Harald
Geboren 23-3-1971
Ik ben geboren op 23 maart 1971 en een groot liefhebber van het nederlandse lied. Sinds 1983 ben ik actief bezig met het draaien. Ik ben begonnen met draaien in wijkcentrum "de toekomst" in Leeuwarden op 12 jarige leeftijd. Dat was voor een jeugdsoos/disco. Tot 1996 ben ik in het wijkcentrum ieder weekend aan het draaien geweest. Vanaf 1995 kwam er een drive in show bij met de naam "future line." Die drive in show heb ik nog steeds. Ik draaide in die periode verschillende genres muziek, van goud van oud tot top 40 en uiteraard ook nederlandstalig. In die periode deed ik nog niks met het medium radio. Ik vond het destijds leuker om voor publiek te draaien. Vorig jaar is dat veranderd. Ik kwam toen te draaien bij een zendpiraat, de Titanic uit Leeuwarden en werd toen razend enthousiast van het medium radio. In april 2011 kwam ik terecht bij een club "de leeuwarder piraten" die hun programma maken via de lokale omroep Leeuwarden. En sinds januari 2012 draai ik dus ook met veel plezier voor Double Z internetradio.


Dj Maurice
Geboren 20-01-1970
Als kleine jongen was ik al met muziek bezig en vooral nederlandstalig omdat dit altijd aan stond bij mijn ouders. Op jonge leeftijd luisterde ik al naar piratenzenders en uiteraard ook zelf aan de slag om uit te zenden via de fm. In de periode van de jaren 84 ben ik een hele andere kant op gegaan en wel de muziek van de jaren 80 en toen de tijd actief als dj in discotheken. Pas later begon het weer te kriebelen om weer de fm op te gaan en dit dus ook gedaan en ben maar liefst 5 keer uit de ether gehaald , daarna heb ik het gezocht via internet en daar kon ik mijn hobby verder uit voeren , maar dat was niet genoeg dus kwam er in 2010 weer een zender en dat is me 2 jaar goed gegaan. Nadat ik de brief heb gekregen toch maar weer begonnen om uit te zenden via internet en wel met mijn eigen station wat ik 2 jaar heb gedaan. En nu al weer paar jaar bij de gezelligste op internet Double Z en dat doe ik nog elke week met heel veel plezier.