De Dj's van Double z


DJ Jacob
Geboren: onbekend
Ik ben Jacob, maar dat wisten jullie al "oud nieuws " Ik ben met de muziek besmet en grootgebrachtdoor de enige echte helaas in wijlen de Bonte Nico alias mijn vader welke deze naam had als zendpiraat in de jaren 70 en 80. Ik heb de naam in 2017 overgenomen van mijn vader welke ik aan hem opdraag en door wil zetten op de fm band waar ik ook wel te beluisteren ben soms met mijn zender van 500 watt en een mast van 23 meter in de tuin op vele plaatsen te ontvangen ook dan. Ook heb ik zo'n 12 jaren een drive in show gehad genaamd "Drive In Holiday" waar ik vele feesten en partijen mee heb gedaan van verjaardagen, bruiloften en zelfs een begrafenis. Na jaren zijn we uitgegroeid tot een evenementenbureau "Holiday Events" welke ik ook jaren heb gehad met veel plezier, beter bekend als het Leeuwarder Muziekplein welk vele fimpje's van op Youtube staan en kunt vinden onder de naam Leeuwarder Muziekplein. De grootste die ik heb gedaan was voor 10.000 man op het olderhoofsterkerkhof te Leeuwarden. Daar deed ik het geluid ook met live artiesten waar onze dj Harald ook altijd te vinden is op Koningsdag voorheen koninginnedag. Ze zeggen dat het bloed kruipt waar het niet kan gaan, dat is ook zo dus bij mij. Nu al maanden een collega dj op Double Z waar ik het naar mijn zin heb. Top zender. Meer info volgt


Dj Peter
Geboren 25-04-1967
Sinds mijn geboorte verslaafd aan alles wat met muziek te maken heeft en tevens de
oprichter van double z internetradio.


Dj Harald
Geboren 23-3-1971
Ik ben geboren op 23 maart 1971 en een groot liefhebber van het nederlandse lied. Sinds 1983 ben ik actief bezig met het draaien. Ik ben begonnen met draaien in wijkcentrum "de toekomst" in Leeuwarden op 12 jarige leeftijd. Dat was voor een jeugdsoos/disco. Tot 1996 ben ik in het wijkcentrum ieder weekend aan het draaien geweest. Vanaf 1995 kwam er een drive in show bij met de naam "future line." Die drive in show heb ik nog steeds. Ik draaide in die periode verschillende genres muziek, van goud van oud tot top 40 en uiteraard ook nederlandstalig. In die periode deed ik nog niks met het medium radio. Ik vond het destijds leuker om voor publiek te draaien. Vorig jaar is dat veranderd. Ik kwam toen te draaien bij een zendpiraat, de Titanic uit Leeuwarden en werd toen razend enthousiast van het medium radio. In april 2011 kwam ik terecht bij een club "de leeuwarder piraten" die hun programma maken via de lokale omroep Leeuwarden. En sinds januari 2012 draai ik dus ook met veel plezier voor Double Z internetradio.


Dj Maurice
Geboren 20-01-1970
Als kleine jongen was ik al met muziek bezig en vooral nederlandstalig omdat dit altijd aan stond bij mijn ouders. Op jonge leeftijd luisterde ik al naar piratenzenders en uiteraard ook zelf aan de slag om uit te zenden via de fm. In de periode van de jaren 84 ben ik een hele andere kant op gegaan en wel de muziek van de jaren 80 en toen de tijd actief als dj in discotheken. Pas later begon het weer te kriebelen om weer de fm op te gaan en dit dus ook gedaan en ben maar liefst 5 keer uit de ether gehaald , daarna heb ik het gezocht via internet en daar kon ik mijn hobby verder uit voeren , maar dat was niet genoeg dus kwam er in 2010 weer een zender en dat is me 2 jaar goed gegaan. Nadat ik de brief heb gekregen toch maar weer begonnen om uit te zenden via internet en wel met mijn eigen station wat ik 2 jaar heb gedaan. En nu al weer paar jaar bij de gezelligste op internet Double Z en dat doe ik nog elke week met heel veel plezier.